• Nyhetsbrev – Höstterminen 2013

  TERMINSSTART HÖSTTERMINEN 2013
  Nya och gamla bärsärkar hälsas välkomna till höstterminen 2013 på Stockholms softaste hardcore MMA-klubb! Första träningspass är måndagen den 19e augusti och terminen pågår fram till den 16e december då vi tar ledigt. Klubben är öppen för alla, oavsett hudfärg, kön, religion eller sexuell läggning! Leave your ego at the door! Tag gärna med en trevlig vän som är sugen på att träna.

  Vi ses på mattan,
  Coacher & Styrelse

  SCHEMA
  Måndag
  12.00 – 13.15 Kick & Thai (Brandon)
  18.00 – 19.15 Grappling – Bas (Andreas)
  19.15 – 20.30 Grappling – Fortsättning/Tävling (Andreas)

  Tisdag
  12.00 – 13.15 Kyokushin karate (Brandon)
  17.30 – 18.45 MMA – Bas (Robban)
  18.45 – 20.00 MMA – Fortsättning/Tävling (Johan)
  20.00 – 21.00 Kick & Thai (Brandon)

  Onsdag
  12.00 – 13.15 Grappling (Brandon)
  18.00 – 19.15 Grappling – Bas (Andreas)
  19.15 – 20.30 Grappling – Fortsättning/Tävling (Andreas)

  Torsdag
  12.00 – 13.15 Kyokushin karate (Brandon)
  17.30 – 18.45 MMA – Bas (Johan)
  18.45 – 20.00 MMA – Fortsättning/Tävling (Johan)
  20.00 – 21.00 Kick & Thai (Brandon)

  Fredag
  12.00 – 13.15 Kick & Thai (Brandon)
  17.00 – 18.15 Kick, Thai & Kyokushin (Brandon)
  18.15 – 19.15 Friträning (för de medlemmar som tränat en termin eller mer)

  Lördag
  12.00 – 13.15 Bas (Johan)
  13.15 – 14.30 Fortsättning (Johan)

  Söndag
  13.00 – 14.15 Friträning (Brandon)

  PASS & SPORTER
  MMA: Mixed Martial Arts, eller i dagligt tal ofta MMA, är en kampsport med sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt. Till skillnad från många traditionella kampsporter så definieras inte MMA av hur utövaren ska genomföra en viss teknik, utan förklaras enklare av vad utövaren inte får göra.
  • MMA Bas: Grundläggande slag, sparkar, knän, dyk och clinch. Progressiv träning nyckeln. Sparringmoment kommer att läggas in successivt. Se till att komplettera grapplingträning.
  • MMA Fortsättning: Bygg vidare på din teknikarsenal och kondition. Grundbulten i träningen är teknik, sparring och fysisk träning. Man behöver några terminer av MMA och grappling för att hänga med i tempot.
  • MMA Tävling: Det här är passet är för dig som siktar på att tävla för klubben eller bara vill ha ett tufft tempo och vill agera sparring åt de som ska tävla. Man bör komma på samtliga träningstillfällen under terminen för att kunna hänga med i tävlingstempot.

  Grappling: Grappling, även kallat Submission wrestling (SW), är en modern, hybridkampsport baserad på brottning och jujutsu. Förenklat går sporten ut på att tvinga sin motståndare att ge upp med hjälp av grepp, kast, strypningar och ledlås.
  • Grappling Bas: Det här är passet är för dig som är nybörjare eller för dig som vill bättra på grunderna. Här är progressiv träning nyckeln. Sparring-moment kommer att läggas in successivt.
  • Grappling Fortsättning/Tävling: Här utlovas hårt tempo, tuff sparring och avancerade tekniker. En stor del av träningen är tävlingsorienterad. Man behöver minst en termins erfarenhet av grappling för att kunna hänga med.

  Thai- & Kickboxning: Kickboxning är helt enkelt boxning där man även använder sparkar. Muay Thai, eller thaiboxning, är en variant av kickboxning där man även använder knän och armbågar. Träningen är otroligt intensiv och en superbra motionsform.

  Kyokushin Karate: Inom Kyokushin Karate tränar man hårdare sparring än de flesta andra karatestilar. Internationellt tävlar man med fullkontakt-regler, en form som kallas knock-down. Samtidigt som man utvecklar sin kropp och sin skicklighet i karate är det viktigt att man utvecklar sitt uppförande mot sina medmänniskor.

  AVGIFTER
  Ordinarie pris för Höstterminen 2013 är 2400 kronor (varav 100 kr är en administrationsavgift du slipper vid kontantbetalning) och 2000 kronor om du är under 21, polis, studerande eller arbetslös. Detta pris får även du som tränat fyra terminer eller mer på klubben. Avgiften betalas kontant eller sätts in på klubbens plusgiro 1613830-7. Glöm inte att skriva ditt namn och vilken grupp du tränar i. I avgiften ingår försäkring via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Träningen är öppen för alla som fyllt 16 år (med målsmans underskrift).

  RABATTER & FÖRMÅNER
  Medlemmar hos Berserk MMA som betalat terminsavgiften har väldigt förmånliga klubbrabatter på flera webbshoppar och fysiska butiker. Vi har även lite varor till försäljning på klubben till rabatterade priser, fråga ansvarig coach om det är något speciellt du vill ha.
  • 25% rabatt på hela sortimentet på www.kenka.se
  Be ansvarig coach om rabattkoder på träningen eller via Facebook om du vill handla via webbshop.
  • 15% rabatt på hela sortimentet på Undisputed.se (du kan även fråga våra sponsrade fighters om rabattkoder: Alexsander Johnson, Elin Bladh och Peter Borge).
  • 10% rabatt på hela sortimentet på Budo&Fitness. I butik ska det räcka med att säga att man tränar på Berserk MMA, men för säkerhets skull kan du plocka upp rabattkort på klubben.
  • Berserk MMA erbjuder ett dygnet-runt-årskort på Fitness24Seven för 1900 kronor/år (ordinarie pris 2695 kronor/år) till alla sina medlemmar. Du sparar 795 kronor! Hos Fitness24Seven tränar du, när du vill, på samtliga anläggningar runt om i Sverige (20 st. gym enbart i Stockholm). Ansök genom att skicka ditt för- och efternamn, adress och personnummer till andreas@berserkmma.com. Vänta på konfirmation från Andreas. Sätt därefter in summan (1900 kronor) på plusgiro 1613830-7. Skriv in ditt för- och efternamn, personnummer samt 24/7 som betalare. Anmälan är bindande och vi gör inga återbetalningar.
  • Genom ditt medlemskap i Berserk MMA är du försäkrad i Folksam (via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet). Skyddet gäller alla medlemmar som tränar och tävlar, i Sverige eller utomlands i max 45 dagar i sträck samt tränare, domare, styrelseledamöter och alla andra som arbetar för klubben. Dessutom gäller skyddet för alla resor till och från uppdrag, träning och tävling. Vid skada: Ring till Folksams skadeanmälningstelefon på 0771-96 09 60 och berätta vad som hänt, vilken klubb du tillhör och vilken idrott du tränar.

  ATT TÄNKA PÅ
  • Lämna egot vid dörren.
  • Träna alltid hel och ren. Om du tränar i snuskiga kläder får du kliva av mattan.
  • Använd kläder och utrustning som är designade för MMA-träning.
  • Du har egna skydd med dig.
  • Naglarna är kortklippta och långt hår är ordentligt uppsatt.
  • Alla smycken är avplockade eller säkrade.
  • Alcogel är en bra sak att ha i väskan.
  • Fyll på din vattenflaska innan träningen.
  • Gå på toaletten innan träningen.
  • Du är rädd om din träningspartner och lokalen.
  • Lyssna på din coach.

  POLICY
  • BMMA bedriver kampsportsträning med inriktning på motion, tävling och självförsvar.
  • BMMA välkomnar alla oavsett kön, hudfärg, sexualitet, religiös eller politisk övertygelse.
  • BMMA välkomnar inte de som står för sexuella, politiska eller religiösa yttringar som motsätter sig Svensk lagstiftning eller som på något sätt skadar klubbens verksamhet.

  KONTAKT
  Tränings- & Tävlingsansvarig:
  Johan Halldin
  Mejl: johan@berserkmma.com

  Ansvarig för SW-sektionen & klubbens ekonomi:
  Andreas Hörnqvist
  Mejl: andreas@berserkmma.com

  Ansvarig för Kick, Thai & Karate:
  Brandon Denito
  Mejl: denitobrandon@yahoo.com

  Gym: Hjärnegatan 1k, Stockholm, Sweden
  Web: http://www.berserkmma.com/
  FB: http://www.facebook.com/group.php?gid=5897561766

  Kommentarer