• Terminsstart höstterminen 2014

  Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna till höstterminen 2014 på Berserk MMA! Den här terminen sker det några förändringar i schemat, så var uppmärksam på förändringarna. Höstterminen drar igång måndag den 25 augusti och pågår till den 12 december då vi tar juluppehåll.

   

  Nyheter

  Efter ett beslut av styrelsen kommer vi inte längre att erbjuda betalande medlemmar hos Berserk MMA att träna på Kyukoshin-kan Swedens pass under den här terminen. Önskar du delta i deras pass utöver Berserks pass så får du betala terminsavgift även hos dem.

  I höst kommer det finnas möjligheter för medlemmar i Berserk att tävla i shootfighting, vilket är ett bra ingångssteg för dig som vill tävla i MMA. Läs mer under punkten ”Tävling”.

   

  Schema

  Måndag
  18:00-19:15: Submission Wrestling, Bas (Andreas H)
  19:15-20:30: Submission Wrestling, Fortsättning/Tävling (Andreas H)

  Tisdag
  18:00-19:15: MMA, Fortsättning/Tävling (Johan H)
  19:15-20:30: MMA, Bas (Robert)

  Onsdag
  18:00-19:15: Submission Wrestling, Bas (Andreas H)
  19:15-20:30: Submission Wrestling, Fortsättning/Tävling (Andreas H)

  Torsdag
  18:00-19:15: MMA, Fortsättning/Tävling (Johan H)
  19:15-20:30: MMA, Bas (Peter B)

  Fredag
  18:00-19:15: Friträning (för dig som tränat minst 1 termin)

  Lördag
  10:00-11:00: Kid-Do! (Andreas P, Johan O, Elin B)
  11:00-12:15: MMA, Fortsättning/Tävling (Johan H)
  12:15-13:30: MMA, Bas (Varierande)

   

  Vilka pass ska jag träna på?

  Baspassen är för dig som inte har tränat under en längre tid eller för dig som vill bättra på dina baskunskaper i både SW och MMA. Passen innehåller grundläggande tekniker, och sparringmoment vävs sömlöst in i träningen. Här får du också bra fysträning som snabbt ökar din fysiska förmåga.

  Fortsättning/Tävling är för dig som har tränat under en längre tid och som aspirerar att tävla för klubben eller finnas tillgodo som tävlingssparring för de som ska gå match. Här är det ett högre och tuffare tempo som förutsätter att du har en stadig grund både teknik-, konditions- och styrkemässigt för att hänga med. Om du vill börja träna i fortsättning/tävling ska du rådfråga ansvarig coach innan.

   

  Priser

  Nya medlemmar får provträna vid två tillfällen utan kostnad, sedan ska terminsavgiften betalas in. Blir det trångt på mattan är det medlemmar som betalat som får företräde till träningsytan, och ansvarig coach har rätt att avvisa de från mattan som tränat fler än två tillfällen utan att betala. Avgifterna för träningen är som följer:

  Ordinarie pris: 2400:-
  Rabatterat pris: 2000:- (gäller för dig som är under 21, polis, studerande, arbetslös eller har tränat minst fyra terminer på Berserk MMA.)
  Stödmedlemskap: 250:-/år. Pengarna går oavkortat till föreningens tävlingskostnader och ungdomssatsningar.

  Avgiften betalas in kontant (då med en reducering på 100:- för duckad administrationsavgift) till Andreas H eller Johan H, alternativt sätts in på Berserk MMAs plusgiro 1613830-7, då utan reducering. Glöm inte att skriva ditt namn och vilken grupp du tränar i när du betalar till plusgirot! I avgiften ingår en försäkring via Svenska Budo & Kampsportsförbundet.

   

  Tävling

  I höst finns många möjligheter till tävling för våra medlemmar. Är du intresserad av att tävla ska du ta det med ansvarig coach. Bland annat kommer vi i höst att delta i Grapplingligan & andra SW-tävlingar samt Allstyle Open, vilket passar dig som är lite nyare. För dig som vill tävla på en högre nivå finns möjligheten att tävla i shootfighting i Sverige, och vi kommer vid intresse att åka till MMA Berlin i höst för att tävla i amatör-MMA. För dig som är mer meriterad finns även möjligheten att tävla i amatör-MMA på svensk mark.

   

  Rabatter & förmåner

  • 25% rabatt på hela sortimentet på www.kenka.se
  Be ansvarig coach om rabattkoder på träningen eller via Facebook om du vill handla via deras webbshop.
  • Berserk MMA erbjuder ett dygnet-runt-årskort på Fitness24Seven för 1900 kronor/år (ordinarie pris 2695 kronor/år) till alla sina medlemmar. Du sparar 795 kronor! Hos Fitness24Seven tränar du, när du vill, på samtliga anläggningar runt om i Sverige (+20 st. gym enbart i Stockholm). Ansök genom att skicka ditt för- och efternamn, adress och personnummer till andreas@berserkmma.com. Vänta på konfirmation från Andreas. Sätt därefter in summan (1900 kronor) på plusgiro 1613830-7. Skriv in ditt för- och efternamn, personnummer samt 24/7 som betalare. Anmälan är bindande och vi gör inga återbetalningar.
  • Genom ditt medlemskap i Berserk MMA är du försäkrad i Folksam (via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet). Skyddet gäller alla medlemmar som tränar och tävlar, i Sverige eller utomlands i max 45 dagar i sträck samt tränare, domare, styrelseledamöter och alla andra som arbetar för klubben. Dessutom gäller skyddet för alla resor till och från uppdrag, träning och tävling. Vid skada: Ring till Folksams skadeanmälningstelefon på 0771-96 09 60 och berätta vad som hänt, vilken klubb du tillhör och vilken idrott du tränar.

   

  Att tänka på

  • Lämna egot vid dörren.
  • Träna alltid hel och ren. Om du tränar i snuskiga kläder får du kliva av mattan.
  • Använd kläder och utrustning som är designade för MMA-träning.
  • Du har egna skydd med dig.
  • Naglarna är kortklippta och långt hår är ordentligt uppsatt.
  • Alla smycken är avplockade eller säkrade.
  • Alcogel är en bra sak att ha i väskan.
  • Fyll på din vattenflaska innan träningen.
  • Gå på toaletten innan träningen.
  • Du är rädd om din träningspartner och lokalen.
  • Lyssna på din coach.

   

  Klubbpolicy

  • På Berserk MMA bedriver vi kampsportsträning med inriktning på motion, tävling och självförsvar.
  • På Berserk MMA välkomnar vi alla oavsett kön, hudfärg, sexualitet, religiös eller politisk övertygelse.
  • På Berserk MMA välkomnar vi inte de som står för sexuella, politiska eller religiösa yttringar som motsätter sig Svensk lagstiftning eller som på något sätt skadar klubbens verksamhet.

   

  Anti-drog-policy

  På Berserk MMA accepteras ingen användning av olagliga droger eller preparat, oavsett träningsnivå. Påkomna medlemmar stängs av direkt. För aktuell lista över dopingklassade preparat och metoder, se http://list.wada-ama.org/

   

  Kontakt

  Tränings- & Tävlingsansvarig
  Johan Halldin
  E-post: johan@berserkmma.com

  Ansvarig för SW-sektionen & klubbens ekonomi
  Andreas Hörnqvist
  E-post: andreas@berserkmma.com

  Ordförande i föreningens styrelse
  Elin Bladh
  E-post: elin@berserkmma.com

  Kommentarer