• God Jul och Gott Nytt År från Berserk MMA!

    Som de flesta redan märkt är nu höstterminen officiellt slut och julen står för dörren. Vi har några sporadiska fripass framöver för att förbereda oss på julmaten och senare jobba bort densamma. Exempelvis nu på torsdag kl 18 och kanske imorgon? Håll koll här på Facebook för info om fripassen.

    Men hur som helst måste vi fira den gångna terminen! Detta görs bäst med mat och dryck på Musslan, på Dalagatan, nu på lördag den 20 december klockan 19. Vi har bokat bord för 10 för matgäster, annars finns det plats att hänga i baren. Vill fler äta får vi bytas av vid bordet. Alla är ytterst välkomna!

    Och sist, det efterlängtade datumet för terminsstart vårterminen! Vi ses på mattan igen den 12 januari. Mer information om exakta tider kommer.

    //Berserk MMA, coacher och styrelse

    Kommentarer