• Terminsstart vårterminen 2015

  Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna till vårterminen 2015 på Berserk MMA! Den här terminen sker det några förändringar i schemat, exempelvis ändrade träningstider för bas- och fortsättningsgruppen vissa dagar, så var uppmärksam på förändringarna. En ännu gladare nyhet är att två utav våra allra mest kompetenta och uppskattade coacher kommer tillbaka och håller ordinarie pass: Johan Halldin, vår meste MMA-grandmaster och Omed Kakaways, exceptionellt duktig boxare, pedagog och även instruktör på Polishögskolan.

  Vårterminen drar igång måndag den 12 januari och pågår till den 31 maj.

  Läs mer här:
  Schema.
  Vanliga frågor och svar, hittar du inte vad du söker kontakta info@berserkmma.com.
  Bli medlem (priser, villkor, policy mm).

  Kommentarer