• Berserk MMA Nyhetsbrev våren 2015

  Hej alla Berserkar!

  Vårterminen börjar så sakteligen lida mot sitt slut, och inför sommaren kommer det se lite annorlunda ut, eftersom lokalen kommer att renoveras.

  Terminsavslutningen är på lördagen den 30 maj, och i samband med det kommer vi att hitta på något roligt tillsammans, mer info om detta kommer senare. Efter detta kommer renoveringen att sätta igång, och vi vet i dagsläget inte hur lång tid den kommer att ta eftersom vi inte vet hur det ser ut innanför väggarna i våtrummen. Förhoppningsvis är det färdigt inom tre till fyra veckor, men om utrymmet behöver torkas ut så kommer det ta längre tid. Men frukta ej, vi kommer fortfarande kunna träna, då hos våra vänner på Nexus!

  Träning på Nexus juni-juli

  Under juni och juli kommer medlemmar i Berserk MMA att kunna träna på Nexus i Alvik för 795:-. Pengarna sätts in på Nexus Bankgiro: 5652-9662 eller betalas kontant på plats på Nexus av varje medlem innan 15/6.

  De pass som erbjuds av Nexus är:

  Måndag:

  • 18.15 – 19.30 (MMA fortsättning)
  • o 19.30 – 20.45 (MMA bas)

  Tisdag:

  • Lunchpass: 11.30 – 12.45 (SW/BJJ) – kan ställas in under juli beroende på närvaro och semester

  Onsdag:

  • 18.15 – 19.30 (MMA fortsättning)
  • 19.30 – 20.45 (MMA bas)

  Torsdag:

  • Lunchpass: 11.30 – 12.45 (SW/BJJ) – kan ställas in under juli beroende på närvaro och semester
  • 19.30 – 20.45 (SW blandad grupp)

  Fredag:

  • 17.00 – 18.15 (Boxning)

  Passen kan komma att slås ihop beroende på närvaro, detta sker då troligtvis under juli månad.

  Berserk MMA erbjuder ett pass i veckan i Nexus lokaler som Nexus medlemmar också kan gå på:

  • Lördag 11.30 – 12.45 (MMA blandad grupp) (Vissa undantag kan förekomma, men då tar vi igen det med extrapass på fredagen eller söndagen.)

   

  Berserkar får rabatt på MMA Academy!

  Den 1-5 juli går sommarlägret MMA Academy av stapeln i det vackra Vackstanäs utanför Södertälje, och som medlem på Berserk MMA får du 10% rabatt på lägeravgiften. Rabatten dras när du betalar vid inskrivningen. På MMA Academy kan du träna oavsett om du är nybörjare, medel eller avancerad, läs mer och anmäl dig på mmaacademy.se. Glöm inte skriva in i anmälan att du tränar hos oss!

  Men augusti då? Ja, då är vår lokal med största sannolikhet färdig, och vi har allt från fräscha duschutrymmen till ny ventilation+värme+elektricitet och lite allmän uppfräschning. Då kan vi börja smyginleda höstterminen med sommarträning i vår egen lokal, mer info om detta kommer ut längre fram.

  Vi behöver hyresgäster!

  I den nya uppfräschade lokalen kommer vi vilja ta in hyresgäster till hösten, och som medlem får du gärna hjälpa till med att hålla ögon och öron öppna efter möjliga hyresgäster. Vi kommer även att gå ut med info på en länk via sociala medier som alla gärna får hjälpa till att dela. Lokalen lämpar sig till kampsport (uppenbarligen), men även dans, yoga och liknande. Främst är lokalen ledig morgon, dag och tidig eftermiddag, men kvällstider är förhandlingsbart. Intresserade hör av sig till info@berserkmma.com för prisförslag.

  Kommentarer