• Berserk MMA bjuder in till Bråwlis!

  Berserk MMA bjuder in till Bråwlis!

  Bråwlis är tillbaka men årets upplaga kommer ha lite annat fokus än tidigare. Det blir ett gratis prova-på-pass i MMA i Rålambhovsparken på lördag 4 juli samt ett vanligt träningspass för våra och Nexus medlemmar.
  Är du nyfiken på MMA? Velat testa men inte riktigt vågat eller kommit iväg? Tränar du kanske MMA eller någon annan kampsport idag? Kom då och träna med oss! Eller kom förbi och häng, passa på att kika på hur en träning kan gå till och ställ dina frågor till medlemmar och coacher.
  Evenemanget är öppet för alla oavsett nivå och erfarenhet, och helt gratis. Vi kommer att hålla pass på två olika nivåer, fortsättning och nybörjare.

  11.00 – 12.15 Fortsättning: Minst 2 terminers sammanhängande erfarenhet av MMA eller annan kampsport (nej, gult bälte i karate från ungdomen räknas inte om det var 10 år sedan). Ta med egna skydd (boxningshandskar, tandskydd, susp).

  12.15 – 13.30 Nybörjare: Inga förkunskaper krävs. Ingen sparring kommer att förekomma, bara teknik och lite fys. Ta med träningskläder, ett glatt humör och lämna egot hemma. Boxningshandskar finns att låna, så länge lagret räcker. MMA-handskar är inte tillåtet.

  Fokus kommer att vara striking (stående kamp med slag, sparkar och knän) men även lite clinch och kanske någon nedtagning kommer att förekomma, allt för att minimera mängden lera och gräsfläckar på kläderna. Ha dock oömma träningskläder (helst utan fickor) och träningsskor. Vid bra väder är vi ute på gräsmattan, vid dåligt väder under bron bredvid skate-parken. Vi samlas under bron oavsett.

  Dela gärna evenemanget och bjud in vänner som ni tror skulle vara intresserade.

  Ni behöver inte tacka ja via evenemanget på FB även om det uppskattas för att få lite koll på antalet som kommer, men det är bara att dyka upp.

  facebook.com/events/404788309710026/

  Välkomna!

  Kommentarer