• Terminsavslutning!

  Nu på lördag är terminens sista pass, och likaså sedvanlig julstädning/terminsavslutning och holmgång (utgång)!

  Vi tränar 11.00-12.30 för alla grupper. Det blir ett spektakulärt tema som avslöjas på plats (d.v.s. Johan bestämmer). Därefter gör vi en gemensam insats och storstädar lokalen. Skrubbar omklädningsrum, duschytor, mattan, sopar, dammsuger, dammtorkar, städar och ställer iordning. Ja ni fattar. Det går fort om alla hjälps åt. Vill man bara komma till städning kan man komma vid 12.30-ish. Efter/under städningen kan vi ta en lunch tillsammans också.

  På kvällen går vi ut för lite holmgång och en öl eller tio tillsammans. Kring 19-20 någon gång. Förslag på ställen kan med fördel skrivas här i eventet. Hittills finns Musslan (supermysigt, men trångt) eller Imperiet (större men lite längre från klubben) som förslag. Kom gärna med inspel!

  Har du Facebook kan du anmäla dig där, annars är det bara att dyka upp.

  Var där eller var fyrkantiga!

  Kommentarer