• Terminsstart VT 2016

  Vi på Berserk MMA vill tacka för en bra hösttermin 2015 och välkomna både gamla och nya medlemmar till vårterminen 2016!

  Vi kickar igång det nya året måndag 11 januari, och det är några smärre förändringar som sker i vår.

  Nya grupper: Bas – Fortsättning – Tävling

  Vi kommer att erbjuda träning i tre grupper i vår: Bas, Fortsättning och Tävling. Fortsättning och tävling tränar samma tider och tillsammans, men ändå separat. Teknikträningen blir densamma, men Fortsättning kommer att fokusera på fys och mer teknik, medan Tävling fokuserar på sparring. Detta sker rent praktiskt genom att Johan och Omed kommer att ha huvudansvaret för dessa pass tillsammans, och dela upp gruppen i två. Detta innebär att många som idag tränar i Bas men inte riktigt är redo för tävlingssparring, eller inte är sugna på tävlingssparring, kommer att flyttas upp i Fortsättning. De i fortsättningsgruppen som vill tävla får prata med ansvarig coach om att gradvis få mer tävlingsspecifik träning och hårdare sparring. Se schemat här.

  Nya Yogapass

  Vi kommer i vår att erbjuda Yoga från och med 29/1. Yogan blir på fredagar kl. 18. Det ingår i terminsavgiften för våra medlemmar, men vi välkomnar även nya medlemmar som kan träna endast Yoga med oss för 500 kr/termin eller 100 kr/gång. Vi tränar en modern form av praktisk yoga med fokus på rörlighetsträning, stretching och återhämtning. Perfekt för alla som vill bli mjukare, rörligare och förebygga skador samt återhämta sig bra från hård träning. Mer info kommer inför 29/1.

  Priser

  Terminen pågår mellan 11 januari till 29 maj, varefter sommarterminen drar igång. Vi höjer medlemsavgifterna med 200 kr för att täcka de hyreshöjningar vi har. Ordinarie terminspris blir 2600 kronor och 2200 kronor om du är under 21, polis, studerande eller arbetslös. Pris för årskort är 6000 kronor och vi erbjuder även klippkort, 10 pass för 1000 kronor. I de priserna (termins-, års- och klippkort) ingår som sagt våra Yoga-pass på fredagar, som man även kan köpa separat för 500 kronor per termin. Det finns även ett bonussystem för gamla medlemmar med fina rabatter, läs mer om detta här.

  Med detta vill vi tacka för en grymt bra hösttermin och ser fram emot en ännu bättre vårtermin fylld med hård, smart och rolig träning.

  God fortsättning och välkomna (tillbaka) i vår!
  Hälsar

  Styrelsen & Coacher

  Kommentarer