• Terminsstart 9/1 för vårterminen 2017

  Som vanligt välkomnar vi på Berserk MMA nya och gamla medlemmar till ännu en termin av rolig, utmanande träning och trevlig gemenskap på Stockholms softaste hardcoreklubb! Nu på måndag 9 januari smygstartar vi terminen med en prova-på-vecka (enligt nästan ordinarie schema). Det innebär att du som är ny(are) kan gå på vilka baspass du vill under veckan kostnadsfritt.

  Du som tränat två terminer på klubben (eller på annan MMA-klubb) ska testa på fortsättningsgruppen. För att köra MMA-Fortsättning rekommenderar vi även att du kört minst en termin SW. Vid osäkerhet är det bara att fråga någon av coacherna. Vi förbehåller oss rätten att flytta medlemmar mellan Bas och Fortsättning efter bedömd förmåga.

  Prova-på-veckan avslutas med ett gemensamt pass för alla grupper på lördagen 14 januari kl. 11.00-12.30 och därefter städning och lunch. Vi städar gemensamt lokalen och går sedan ut och äter något tillsammans. Det finns ett separat evenemang på Facebook, kika gärna där för mer info och anmälan.

  Terminen rullar därefter vidare enligt ordinarie schema, som är praktiskt taget oförändrat från höstterminen, från och med måndag 16 januari. Man kan fortfarande provträna så klart, men då är det två pass gratis som gäller sen klippkort eller medlemskap.

  PRISER
  Priset blir oförändrat från förra hösten. Ordinarie terminspris är 2600 kronor och 2200 kronor om du är under 21, polis, studerande, har tränat hos oss minst fyra ordinarie terminer eller är arbetslös. Pris för årskort är 6000 kronor (då ingår även vår sommartermin) och vi erbjuder klippkort – 10 pass för 1000 kronor. I de priserna (termins-, års- och klippkort) ingår våra eventulla Yoga-pass, som man även kan köpa separat för 500 kronor per termin.

  Avgiften sätts in på klubbens plusgiro 1613830-7 eller via Swish efter överenskommelse på plats. Glöm inte att skriva ditt namn och vilken grupp du tränar i. I avgiften ingår försäkring via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

  Träningen är öppen för alla som fyllt 16 år. Är du under 18 krävs målsmans godkännande.

  YOGA
  I vår kommer vi återigen försöka erbjuda yoga till våra medlemmar igen. I vår facebookgrupp finns det en omröstning om vilka dagar det passar er bäst att ha yogapass, gör din röst hörd om du vill träna yoga i vår! För befintliga medlemmar ingår det i terminsavgiften, om du bara vill träna yoga kostar det 500 kr per termin.

  UTHYRNING AV LOKAL
  Eftersom vi har lite lediga tider när vi inte utnyttjar vår lokal (exempelvis morgnar, luncher, söndagar) skulle vi gärna vilja hyra ut dessa tider till någon annan förening/organisation/sällskap. Har du några som helst tips och vet om någon/några som letar lokal att hyra in sig i, säg till någon av oss coacher/styrelse. Bra tips belönas med gratis träning!

  Välkomna, och vi ses på mattan!

  Terminsstarten
  www.facebook.com/events/1794221047504135/

  Städdagen
  www.facebook.com/events/173651243112604/

  Kommentarer