• Nominera till Berserkstipendiet

    Berserk MMA har alltid varit en trivselklubb där vi tränar hårt och har kul tillsammans. Vi var första klubb att tydligt gå ut med en policy som välkomnar alla – oavsett kön, hudfärg, religion eller sexuell läggning. Att ge varandra ett leende eller en klapp på axeln är en självklarhet, både bland våra coacher och medlemmar.

    För att fler ska kunna upptäcka vår fantastiska sport (och klubb), även de som inte har möjlighet att prioritera en terminsavgift, har vi bestämt att ge bort en plats. Vi kallar det Berserkstipendiet. Känner du någon som förtjänar mycket men har lite – förutom ett intresse för träning och kampsport då? I så fall tycker vi att du ska nominera hen!

    Vi kommer att utse en vinnare som får en termins gratis träning med möjlighet till förlängning. Sista nomineringsdag är 29 januari och vinnaren utses och kontaktas veckan därpå. Vi kommer inte att gå ut med namn på varken vinnaren eller övriga nominerade. Juryn består av våra coacher och styrelsemedlemmar.

    Klicka här för att nominera.

    Kommentarer