• Berserkstipendiet, ”vinnarna” utsedda

  För några veckor sedan skrev vi ett inlägg där vi bad er nominera personer till vad vi kallar Berserkstipendiet, något vi infört för att ge fler möjligheten att träna MMA. Nu är vinnarna utsedda, informerade och har tackat ja till platserna. Ordet ”vinnarna” används pga bristande vokabulär från min sida då det indikerar att det finns ”förlorare”, vilket det verkligen inte gör.

  Från början tänkte vi ge bort en plats men det var omöjligt att bara välja en person så vi gav istället bort tre platser. Vi valde ut våra fem favoriter där två var reserver om någon av de tre första skulle tacka nej – vilket de inte gjorde.
  Vi vill tacka er för alla nomineringar och önskar vi kunde ta emot alla. Det här verkade vara ett väldigt uppskattat initiativ så vi kommer säkerligen göra samma sak nästa termin!

  Vi vill också passa på att hälsa våra tre nya medlemmar välkomna! Vi nämner som vi tidigare sa inga namn, vill de göra sig tillkänna är det ett beslut de får ta själva.

  Återigen, stort tack för era nomineringar och fina motiveringar!

  Kommentarer