• Terminsstart vårterminen 2019

  Gott nytt år, Berserkers! Välkommen till träningsåret 2019, som kommer vara uppdelat på följande vis:
  VT 19: 14 januari – 1 juni
  ST 19: 3 juni – 24 augusti
  HT 19: 26 augusti – 14 december.

  För alla medlemmar, nya som gamla, är det oerhört viktigt att du registrerar dig i vår medlemsportal http://www.berserkmma.com/medlem/. Gör du inte detta är du inte försäkrad och har inte heller rösträtt på vår årsstämma. När terminen börjar ska du, efter att ha betalat avgiften, uppdatera ditt medlemskap för aktuell termin.

  Schema hittar du här.

  Kolla alltid i vår FB-grupp för att hålla dig uppdaterad om friträningen, den är beroende av att någon med nyckel kan öppna. För att delta på friträningspassen ska du ha tränat på klubben i minst 6 månader först eller godkänts av coach för att delta.

  Priser:
  2600 kr Vuxen
  2200 kr Under 21/Polis/Studerande/Arbetslös/Tränat minst 4 ordinarie (HT/VT) terminer hos oss
  1000 kr Klippkort 10 gånger
  6000 kr Helår

  Terminsavgiften betalar du via Swish 123 254 92 44 eller plusgiro 1613830-7. Glöm inte att skriva ditt namn och vilken grupp du tränar i. I avgiften ingår försäkring via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet. Vi tar ej emot kontant betalning.

  För dig som missat det har vi också snygga Berserk-träningskläder i bra kvalitét till försäljning på klubben – prata med en coach på plats för att få köpa!

  Vi smygstartar på lördag 12/1 med träning för alla medlemmar från 11.00 och städning av lokalen och allmänt lokalfix direkt därefter. Ju fler som kommer och hjälper till ju trevligare blir det och ju snabbare går det – så alla är välkomna och närvaro är högst uppskattad! Om en, av någon outgrundlig anledning, inte vill/kan träna är en ändå varmt välkommen på städningen, men kom då ner strax efter 12. När vi tränat och städat färdigt tar vi gärna en gemensam lunch/matbit.

  Vi ses på mattan!

  Kommentarer