• Stängt till 26 mars p.g.a. coronaviruset

  Med anledning av den senaste tidens utveckling rörande coronaviruset och följdsjukdomen COVID-19 i region Stockholm kommer Berserk MMA att från och med idag till och med den 26 mars 2020 hålla stängt för att undvika smittspridning. Detta gäller både schemalagda pass och friträning. Vi har inte haft några kända fall på eller i anslutning till föreningen, men eftersom läget ständigt förändras och rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten likaså, väljer vi att genomföra detta som en säkerhetsåtgärd.

  Vi håller oss ständigt uppdaterade kring rekommendationer från Folkhälsomyndigheten samt Riksidrottsförbundet och kommer anpassa oss efter deras rekommendationer efter den här första perioden. I skälig tid innan den 27 mars 2020 kommer vi informera våra medlemmar om träningen kommer återupptas eller om någon annan bedömning gjorts.

  I samband med det här kommer vi också att skjuta fram årsmötet som planerades den 15 mars 2020, till söndag den 29 mars 2020. Enligt våra stadgar skall årsmötet hållas innan april, och förhoppningsvis kommer vi kunna genomföra mötet vid den tidpunkten istället.

  Håll dig gärna uppdaterad genom att följa vår sida Berserk MMA på Facebook, samt vara medlem i vår grupp med samma namn. Informationen kommer även läggas ut på hemsidan och mailas till vårt medlemsregister.

  Vid frågor, kontakta gärna oss på info@berserkmma.com

  Vänliga hälsningar,
  Styrelsen

  Kommentarer