• Uppdatering angående Coronaviruset

  Nu har vi haft stängt i två veckor pga det rådande läget i Stockholm med COVID-19, och tyvärr kommer behöva fortsätta hålla stängt för en tid framöver. Vi tycker det är väldigt tråkigt men vi ser inte hur vi ska kunna bedriva verksamheten på ett säkert sätt just nu eftersom Folkhälsomyndigheten avråder från moment som innebär närkontakt – vilket vår träning nästan uteslutande gör.

  Vi kommer också att skjuta på vårt årsmöte, nytt datum annonseras längre fram när läget har förändrats. Vi förstår att allt det här är väldigt frustrerande, vilket det är för oss också. Vi kommer diskutera hur vi ska kompensera det här till våra medlemmar med t.ex rabatterad terminsavgift kommande termin – och vi hoppas ni har förståelse för att det här är väldigt underliga tider för oss som ideell förening (och för samhället i stort).

  Folkhälsomyndigheten kom igår ut med riktlinjer för träning som vi uppmuntrar er att läsa och följa.

  Vi vill uppmuntra våra medlemmar att i vår Facebook-grupp eller i andra kontaktytor med klubbkompisar samordna t.ex löpturer, träning på utegym eller liknande som inte innebär någon närkontakt – för det är viktigt att vi fortsätter hålla igång för hälsans skull! Vi kommer hålla er uppdaterade om läget. Ta hand om er och era familjer!

  /Styrelsen och coacher

  Kommentarer