• Uppdatering om verksamheten med hänsyn till corona

  Hej alla Berserkar!

  Vi hoppas ni alla är friska och mår bra. Efter ett styrelsemöte härom dagen har vi beslutat att fortsatt hålla klubben stängd tills vidare. Vi har en pågående diskussion där vi hela tiden värderar läget, och utifrån den information vi har idag och myndigheternas riktlinjer så har vi tagit det här beslutet. Vi kommer upprätta en lista över alla de som har betalat för VT 2020, och när vår verksamhet kommer igång igen kommer ni kompenseras på kommande terminsavgift.

  Vi saknar mattan och våra medlemmar mycket – och vi kommer börja posta träningstips på våra sociala medier för att inspirera till hemmaträningen – så se till att följa oss på Instagram där vi heter @berserkmma.

  Ta hand om er, och vi ses snart igen!

  /Coacher och styrelse

  Kommentarer