• Sommartermin 2021 på Berserk MMA

  Äntligen öppnar vi upp klubben igen! Sommarterminen börjar tidigt i år och börjar gälla redan nu på måndag 17/5 och pågår till 22/8.
  Vi välkomnar både nya och gamla medlemmar till en fullsatt sommartermin med tre MMA-pass, tre SW-pass och ett BJJ-pass i veckan – alltså möjlighet att träna nästan varje dag!

  ALLA ÄR VÄLKOMNA – MEN FÖRANMÄLAN GÄLLER
  Det kommer att vara blandpass som är öppna för alla oavsett nivå, dock krävs föranmälan. På varje pass erbjuds 18 platser för medlemmar, och en-två coacher där vi försöker ha två coacher på de flesta passen för att säkerställa hög kvalitet på träningen för alla nivåer.
  Anmälan till passen sker via vår Facebookgrupp (det är bara att ansöka om medlemskap i gruppen om du inte är med redan). Där annonseras varje pass ut och du anmäler dig genom att kommentera på inlägget för varje pass. Detta för att säkerställa att vi inte blir fler än vad som är tillåtet av Folkhälsomyndigheten.

  RESTRIKTIONER PGA COVID
  – Vi rengör mattan och utrustningen med sprit efter varje pass.
  – Alla medlemmar ska sprita och/eller tvätta händerna när de anländer till lokalen. Tvål, vatten och handsprit kommer finnas på plats.
  – Har du minsta lilla sjukdomssymptom stannar du hemma!
  – Har du umgåtts med någon som uppvisar misstänkta symptom eller har bekräftad Covid stannar du hemma.
  – Max 20 personer i lokalen (18 medlemmar och två coacher). Det betyder att du kommer i tid till ditt pass, men inte långt innan, och du lämnar lokalen så snart som möjligt efter. För dem som kan duscha och byta om hemma rekommenderas det.
  – Du anmäler dig alltid till de pass du vill delta på.
  – Inga låneskydd kommer finnas på klubben, köp egna skydd och håll dem rena och fräscha

  PRISER
  Gratis för medlemmar som betalat höstterminen 2020 – uppvisa kvitto/betalning.
  1300 kr för övriga.
  Nya medlemmar får provträna två pass gratis.

  SCHEMA
  Måndag – 17.30-18.45 SW (submission wrestling)
  Tisdag – 17.30-18.45 MMA
  Onsdag – 17.30-18.45 SW
  Torsdag – 17.30-18.45 MMA | 19.15-20.30 BJJ
  Lördag – 11.00-12.30 MMA
  Söndag – 16.00-17.30 SW

  Vi hoppas få se så många som möjligt på mattan och ser fram emot en ny sommartermin fylld av hård träning, glädje och svett på Berserk MMA!

  //Styrelsen & Coacherna

  Kommentarer