• Terminsstart VT 2023

  Nya och gamla Berserkar hälsas välkomna till Vårterminen 2023! Vi sätter igång den 9 januari och håller på fram till 28 maj. Schemat hittar du bifogat, och det kommer upp på webbplatsen inom kort – det är i stort sett oförändrat från föregående termin – bara några små justeringar.

  Måndagar kommer basgruppen i MMA att fokusera på striking i förstahand, även om någon nedtagning eller clinchteknik kan smyga sig in. På onsdagens blandpass i MMA kommer fokus istället vara mer mot brottning, clinch, nedtagningar och liknande. Lördagarnas blandpass i MMA kommer vara inriktade på mycket fys, mitsar och sparring – både på marken och stående. Söndagar tar vi lite sovmorgon och drar igång friträningen kl. 12.00 istället. Alla stilar sparras och tränar fritt.

  En ytterligare glädjande nyhet är att vi kommer att försöka vara (minst) två aktiva och ansvariga coacher på alla blandpass, Peter och Johan på onsdagar – Nils och Peter på lördagar. Detta för att kunna hålla så hög kvalitet som möjligt på passen, och säkerställa att alla får den hjälp de behöver.

  Ordinarie terminspris är 2600 kr och 2200 kr om du är under 21, blåljuspersonal, studerande eller arbetslös. Pris för årskort är 6000 kr och vi erbjuder även klippkort, 10 pass för 1000 kr.

  Avgiften sätts in på klubbens plusgiro 1613830-7 eller via Swish: 123 254 92 44. Glöm inte att skriva ditt namn och personnummer. I avgiften ingår försäkring via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

  Du får två provträningar gratis om du är ny medlem, sedan måste du betala för att fortsätta, tidigare medlemmar betalar direkt. Träningen är öppen för alla som fyllt 16 år. Är du under 18 krävs målsmans godkännande, prata med ansvarig coach på plats så hjälper vi dig.

  Frågor? Du når oss på info@berserkmma.com

  Vi ses på mattan!
  //Berserk MMA styrelse & coacher

  Kommentarer