• Sommarterminen 2023

  Gamla och nya Berserkar hälsas välkomna till ST23. Vi drar igång den 29 maj, och håller på fram till den 20 augusti. Under sommaren tränar vi som vanligt alltid i blandad grupp, vilket ger avancerade utövare bra möjlighet att finslipa på grunderna och är ett ypperligt tillfälle för de som kanske inte riktigt är på fortsättnings-nivå ännu att kunna utmana sig med mer erfarna träningskompisar. Bra för alla helt enkelt! Under sommaren kommer vardagarna ha mer grappling-fokus, och helgerna ha mer striking-fokus.

  Schemat hittar ni här. Friträning utöver schemat annonseras i vår Facebook-grupp Berserk MMA, samt på Instagram, där även info om förändringar i pass kommer annonseras om det sker. Håll ett öga öppet, helt enkelt!

  Som vanligt ser vi alltid till att komma hela och rena till passen med anpassad utrustning – på MMA-pass ska man ha egna boxningshandskar och benskydd, och vill du gå på BJJ behöver du ha en egen gi (det går bra att prova på en gång utan).

  Pris: 1500 kr ordinarie pris.
  1200 kr för student, arbetslös, under 21, blåljuspersonal.
  1200 kr för klippkort, 10 ggr.

  Avgiften betalar du till Plusgiro: 161 38 30-7 eller Swish: 123 254 92 44, märk betalningen med ditt namn och personnummer. Är du helt ny medlem får du provträna två gånger gratis, annars ska du betala direkt innan du börjar träna, annars är du inte försäkrad.

  Frågor? Hör av er på våra sociala medier eller maila info@berserkmma.com

  Ses på mattan!

  Kommentarer