• Höstterminen 2023

  Gamla och nya Berserkar hälsas välkomna till Höstterminen 2023! Terminen drar igång den 21 augusti och håller på fram till den 17 december.

  – Pris?
  2900 kr ordinarie
  2500 kr för dig under 21, student, arbetslös eller blåljuspersonal.
  Avgiften sätts in på klubbens plusgiro 1613830-7 eller via Swish: 123 254 92 44. Glöm inte att skriva ditt namn och personnummer. I avgiften ingår försäkring via Svenska Budo- och Kampsportsförbundet.

  – Provträning?
  Två tillfällen får helt nya medlemmar prova på gratis, du som tidigare tränat hos oss betalar direkt. Vi har löpande intagning, se bara till att berätta för coachen på plats att du är där för att provträna.

  – Utrustning?
  Vi rekommenderar tandskydd och susp för alla stilar. På MMA- och SW-passen ska du ha kläder utan blixtlås, fickor och snören man kan fastna i. För MMA behöver du också ha tjocka boxningshandskar och benskydd – det finns ett fåtal att låna men du bör skaffa egna så snart som möjligt.
  För BJJ ska du ha en gi – det går bra att provträna utan men du bör skaffa en så snart som möjligt.

  – Åldersgräns?
  Träningen är öppen för alla över 16 år, men är du under 18 behöver du målsmans godkännande.

  – Friträningen på söndagar?
  De här passen är inte tränarledda utan du tränar självständigt med de andra på plats. Du ska ha tränat minst sex månader innan du får börja gå på dessa, och vill du sparras stående ska du ha fått godkännande av en MMA-coach innan.

  – Fler frågor? Skicka till info@berserkmma.com. Vi ses på mattan!

  Kommentarer